fbpx

Kicsoda Kori?

Szappaniskola

Szappant készítenél?

Mi megtanítunk rá!

Kényeztesd bőrödet a saját készítésű szappanjaiddal!

Mániákus szappanvásárló voltam még 10 éve, és mikor rávilágítottak arra, hogy mennyit költök szappanra és abból mennyi alapanyagot tudnék vásárolni és mennyi szappant készíthetnék otthon, úgy döntöttem, mégiscsak megtanulom a szappankészítést.

Kitanultam minden naturkozmetikumnak a készítését szappanokon át a kencékig.

szappaniskola

Szappaniskola műhely

Először vidéki nagyvárosokban tartottam tanfolyamokat majd megálmodtam és kialakítottam egy olyan hangulatos állandó kis műhelyt Budapesten a belváros szívében, ahol egy szappanbuborékos világba kalauzoltam el az oda érkezőket.

Hogy még hitelesebben tudjam segíteni a vállalkozni vágyó szappanosokat, engedélyeztettem a Szappaniskola műhelyt hivatalos szappankészítő műhellyé a VI. kerületi önkormányzatnál és engedélyeztettem néhány szappant azok közül, amiket a tanfolyamon tanítok.

Szappan- és kencekészítő EXPO – Lurdy ház

Szappaniskola

Mindezen ismeret és tudás átadására megtartottuk 2014. októberében Magyarországon elsőként és egyedülállóként az 1. Szappan-és kencekészítő EXPO-t a Lurdy házban, több, mint 100 résztvevővel és kiállítókkal, szakemberekkel.

Találkozhattatok velünk számos újság és műsor oldalain, felkérést kaptunk az M1 Ridikül műsorból és a Több, mint testŐR is forgatott velünk.

Hallhattatok a Jazzy rádióban és helyi rádiók és tv-k adásaiban is.

Szappaniskola

ÚJ-ra…ÚJ-jal!

Szappaniskola

2015-ben született meg a 6. gyermekünk, majd 3 éven belül még kettő, így a műhely újranyitása nem valósulhatott meg, viszont hétről-hétre jöttek a megkeresések, hogy mikor indulnak újra a tanfolyamok, mert sokan szeretnének nálunk tanulni, a mi tanfolyamainkat elvégezni.

Így készítettük el azt az 5 éven keresztül dédelgetett álmunkat, az ONLINE TANANYAGOKAT immár a saját, otthoni stúdiónkban, hogy mindenkihez eljuthassanak a Szappaniskola moduljai időtől, helytől, függetlenül.

Kihasználtuk azt a lehetőséget, hogy nem csak 5 órából állhat egy modul, összeállítottunk egy olyan komplex tudást minden témakörben, ami hiánypótló ezen a területen.

}

Az Online tanfolyam 8 és fél óra videóanyagból, alapanyag-, adalékanyag- és eszközlistából, valamint 25 receptből és leírási útmutatóból áll - amely csak Neked szól!

+

Azt a kétségbe ejtő érzést is ismerjük, hogy a receptek, a tananyag megnézése után merre indulj el alapanyagokat és eszközöket vadászni.

Éppen ezért, hogy ne kellejen 5-6 webáruházból összeszedegetned a szükséges hozzávalókat, feltöltöttük a Szappaniskola Webshopot azokkal az eszközökkel, alap-és adalékanyagokkal, amiket használunk mi is a 25 recept során, sőt, össze is csomagoltuk neked egy-egy recept hozzávalóit, így még rövidebb idő alatt találod meg a hozzávalókat.

Akik már a Szappaniskola segítségével készítik el a saját kozmetikumaikat:

Szappaniskola
Szappaniskola

Tanuld meg a szappankészítést a világ bármely pontján – ingyen!

Több, mint 1500 tanfolyamozónk a világ minden pontjáról már a segítségünkkel maga készíti a szappanjait és a kozmetikumait, közülük közel 100-an vállalkozássá virágoztatták a nálunk tanultakat.

Az Online Tananyaggal már a távolság sem akadályoz meg abban, hogy velünk tanulj!

Légy TE a következő magabiztos és boldog szappankészítő!